Tervetuloa tutustumaan yritykseemme!
Me veistämme palvelut pilveen juuri sellaisiksi kuin ne haluat

Palvelumme

Olemme kokenut alihankintaan ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt asiantuntijaryhmä. Käytämme hyväksemme uusimpia teknologioita ja menetelmiä asiakkaidemme eduksi. Alamme teknologia ja välineet elävät jatkuvasti, joten analysoimme markkinoille kehitettyjä tuotteita ja päättelemme, ovatko ne asiakkaidemme tarpeisiin käyttökelpoisia. Rakennamme innovatiivisia ja toimivia ohjelmistoratkaisuja, jotka tukevat asiakkaittemme liiketoimintajärjestelmiä. Toimeksiannot ovat usein teknisesti hyvin vaativia ja asiakkaille sekä taloudellisesti että toiminnallisesti erittäin merkityksellisiä.

Pilvipalvelut

Olemme kehittäneet innovatiivisen Juuduu -pilvipalveluperheen, johon kuuluu sisällönhallinan ratkaisu kotisivujen kehittämiseen ja tiedottamiseen, biljarditurnausten tulostenhallintaan sekä yritysten laskutukseen. Lisätietoja näistä tuotteista ja komponenteista löydät kohdasta "Tuotteemme".

Asiantuntijapalvelut

Tyypillisesti tarjoamme resursseja ja osaamisestamme alihankintapalveluina niitä tarvitseville yrityksille. Pyrimme asiakassuhteissa aina pitkäkestoiseen ja luottamukselliseen kumppanuuteen. Toiminnassamme yhdistyy monipuolinen osaaminen pienen yrityksen dynaamisuuteen ja nopeuteen. Olemme erikoistuneet vakaiden ja tuottavien kehitysympäristöjen hallintaan ja kehitykseen.

Ohjelmistokehitys

Olemme erikoistuneet sähköisen liiketoiminnan eri ympäristöihin, pilvipalveluihin ja responsiiviseen suunnitteluun. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat arkkitehtuurisuunnittelu ja -toteutus, ohjelmistosuunnittelu, ohjelmistotuotanto, tietokantojen suunnittelu, toteutus ja hallinta, integraatioratkaisut, sähköinen liiketoimintasuunnittelu, graafinen- ja käytettävyyssuunnittelu, testausmenetelmät ja käyttöönottosuunnittelu sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut.

Tuotteemme

Juuduu -tuoteperheemme pitää sisällään useita eri komponentteja, kaikki ovat laadukkaita pilvipalveluita joissa on korkea tietoturva, ne on näyttäviä ja ne toimivat kaikissa päätelaitteissa responsiivisen suunnittelun ansiosta.

Juuduu

Kotisivut, sähköinen tiedottaminen ja markkinointi

Juuduu Pool

Biljarditurnausten tulosten syöttö, hallinta ja tilastointi

Juuduu Taloushallinto

Yritysten laskutus ja taloushallinto samassa paketissa

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille :)